Lone Keilberg

  Håndlavede sølvsmykker med ferskvandsperler og naturlige sten – jeg lader det eksklusive og det helt enkle og naturlige gå hånd i hånd - og lige værdifuldt.  Som stor pige elskede jeg at lege med perler - jeg elsker stadig at ”lege” med disse vidunderlige smykke sten og perler. Jeg forsøger at sammensætte form og farver, jeg elsker kontraster og det skæve - men stadig i harmoni med hinanden.


  Kærligheden til kreativiteten, pigen der ønsker at pynte sig, metallet, stenene og perlerne, smelter sammen, inspirerer og lige pludselig er der et nyt smykke


  Jeg fascineres af udsigter, af smukke opstillinger som lige pludselig er der. Jeg kan lige pludselig se et smukt billede i noget gammelt og måske mærker jeg sjælen i den gamle ting.


   

          

  De gamle damer i min familie bor i mig, og jeg mærker hvordan, min oldemor, mormor og farmor har præget mig og måske gør de det stadig. 

  Jeg søger roen, harmonien og kraften i kreativiteten - hvilket er drivkraften i mine smykker.

   
  Nærværet og oplevelsen betyder meget for mig, de smukke øjeblikke - øjet fanger en smuk opstilling, en smuk udsigt eller en smuk ukrudtsblomst, som har kæmpet sig op igennem en revne i flisen.


  I mit smykkegalleri, sætter jeg disse øjeblikke sammen med mine smykker.

  Jeg elsker disse billeder, at fange øjeblikket og sætte det sammen i små collager - som hele tiden bevæger og udvikler sig.

  Perlens historie og tilblivelse er fascinerende - læs om det i perlenshistorie

  Jeg vil gerne give energien fra disse stemninger videre, og håber at du føler dig godt tilpas i mit univers af smykker og øjeblikke.

    Kærlig hilsen

    Lone Keilberg


   


  Følg mig også på          eller       eller         hvor jeg også deler mine små hverdags historier.