Øjeblikke med Vesterhavsserien

  Skønne stunder med Vesterhavsserien

  Vesterhav og Vesterhavsøreringe 


  Jeg elsker Vesterhavet - jeg er ikke vokset op med det, men er flyttet efter det i mit voksne liv.

  Billederne her er fra Hvidesande havn - der er et område det hedder æ Tyskerhavn - de sødeste små fiskerhuse, idyl og fiskere der lever og ånder på vandet. Blandes i en skøn stemning af nyt og gammelt som respektere styrken i begge dele.

  Det lille i det store og der store i det små. Vidunderligt øjeblik!


  Slangskindsarmbånd med Vesterhavsdråbe vedhæng


  Vand, Vesterhav og natur med dejlige øjeblikke - øjeblikket her, er fra en dejlig sejltur med min søde husbond bare os to stilheden og naturen omkring Ringkøbing.

  Jeg har lavet nye armbånd til Vesterhavs smykkerne en lækker ægte slangeskind med en Vesterhavsdråbe. Bestil det i shoppen.


  Vesterhav og Vesterhavsøreringe - hvilke kan du bedst lide?


  Vesterhavskonkurrencen fortsætter til på mandag - du skal bare skrive i kommentar - hvordan du bedst kan lide Vesterhavsøreringene.

  Vintergækker forårsbebuder
  Vintergækken er en skøn lille fin blomst, den maser sig frem selvom det jorden stadig ikke er helt varm, men den vil! Vesterhavsringene vil også, den ene tager den anden. Bestil Vesterhavsringen i din størrelse her.
  Hver ring er unika design - produceret fra eget værksted i Ringkøbing.


  Ringkøbing fjord med isflager og blikstille!  Vesterhavs øreringe er inspireret af de kantede isflager - den hvide ferskvandsperle står godt til det kolde frost. Øreringene er lavet som en kort - en lang! Jeg elsker det skæve, det der overrasker og forundre - hvad kan du lide? Lad dig forundre her i galleriet.


  Blå hyacinter - kan det blive flottere?  Oxideret Vesterhavs ørering - bare en lang - øreringen er lavet som en specielbestilling til en skøn kvinde som kun ville have én lang og vild - tak for inspiration - i shoppen kan du se hvad denne ørering har inspireret mig til yderligere at lave.

  Lad dig selv inspirere her i galleriet eller shoppen, og lad mig lave noget helt specielt til dig, til en speciel mærkedag - brylluppet, kobberbrylluppet eller måske til en rund fødselsdag.

  Kontakt mig og lad os finde ud af noget.  En meget fin gammel fiskefigur med et lille skår på halen.  Vesterhavs øreringe på en fast krog eller som stikke - med bronzekugler eller med ferskvandsperler - sat sammen med billeder fra et skønt øjeblik fra en tur til Vesterhavet.
  Se øreringene i shoppen.

  Kong Vinter har stadig fat!


  Vesterhavs-ringen i forskellige forklædninger, oxideret eller hvid. Vesterhavs-ringene bliver lavet en af gangen, tråd i sølv bliver formet, forskelligt til hver ring - derfor er alle ringe vidt forskellige. Før jeg sender dem ud - får du mulighed for at vælge mellem nogle forskellige.

  Bronzekugler er skødesløst drysset på ringen - ønsker man guldkugler kan dette sagtes lade sig gøre.
  Se ringenen i shoppen. Der findes jo både øreringe og vedhæng i serien.

  Serien har sit navn, fordi ringen er inspireret fra bølgerne, havet og smukt rod.


  En frostmorgen i Januar


  Fantastiske frostkrystaller på de bare grene - naturens måde at smykke sig på - mine Rumba øreringe og vedhæng er ydmygt sat sammen med disse fantastiske krystaller. Se smykkerne i shoppen øreringe og halskæder


  Tulipaner fra min søde mand, bare fordi det er tirsdag!  Nye Vesterhavs-vedhæng med læderkæde eller en sølvkæde se det i shoppen.

  Vedhængene er håndlavede, derfor er hvert vedhæng unikt og forskelligt fra hinanden. Før jeg sender dem ud - får du mulighed for at vælge mellem nogle forskellige.

  Jeg har sat en hvid eller grå ferskvands perle i vedhængene – men ønsker du en anden farve sten eller perle kan du sagtens få det.
  Lad dig inspirere i sten, perler og farve-galleriet.  Blå, blå - blå turkiser og hyacinter.


  Blå - blå - blå en vidunderlig farve og håbets farve - tukiser, jader og agater - farven blå blander sig med hyacinten skønne duft.   

  Columbine øreringe med vedhæng.

   

   

  Columbine øreringe er ovale eller runde og i forskellige størrelser, de kan bruges uden vedhæng - men ideen er at man kan sætte et lille vedhæng i - som kan udskiftes - sådan at din øreringe altid passer til din påklædning.

  Se de forskellige vedhæng i vedhæng til øreringe

  Skjern enge og sarte lyserøde perler, rosakvarts og turmalin


  Rosa er i modebilledet igen - denne dejlige feminine farve, der indbyder til ro og kærlighed - Skjern enge er også indbegrebet af fred og ro.
  De oxiderede øreringe med bronzekugler og turmalin, er unika, der findes kun det ene par. Pris 550,-
  Se Vesterhavsøreringene i shoppen - her er de også vist med rosakvart pris 490,- og en meget fin rosa perle pris 550,-