Rustikke og Unikke Smykker

Alle smykker i min butik, er håndlavet unika smykker.


Produceret fra min værksted butik i hjertet af Ringkøbing. Hvert smykke er unika og får sit eget drej og sving - dog med samme udtryk
.

I min butik er jeg absoult den bedste udgave af mig selv,  jeg er i harmoni med kreativitet, metallet, stenene og perlerne.
Når jeg  udtrykker mig kreativ gennem mine smykker, går alting op i en højere enhed.

Jeg er passioneret smykkedesigner, iværksætter og fotograf - her i min lille butik går alt det op i en højere endhed. Smykker, billeder og natur - bliver til collager. Iværkstætteri, butik og kunsthåndværkermarked

Når jeg sidder ved mit værstedsbord

...har jeg det nogen gange som om metallet bare lader sig forme - jeg er i flow. Hvert smykke lader sig forme og hver gang forskelligt. Jeg forsøger nogen gange at lave noget helt ens, men mine hænder vil lige lave et andet lille drej eller at noget får en kugle mere end den første.

Det er det der giver det unikke og helt specielle.

Jeg laver smykker specielt til alle kvinder, gerne efter ønske.


Efterhånden laver jeg flere og flere smykker på bestilling, udtrykket er rustikt - men lavet helt specielt efter kundens ønske. 

Her har jeg lavet en ring i kobber med en pink safir fattet i guld - helt specielt efter kundens ønske, som havde en super skøn histore der gik tilbage i tiden.


Jeg bruger primært danske leverandøre hvilket giver mig tryghed for at ægthed.

Blandt andet bruger jeg rigtig meget  Ravstedhus 

   handlavet special lavet kobberring med safir   Kobberring specciallavet med safir