Kan du kun tåle titan og kirurgisk stål? Og kan du ikke finde nogen smarte øreringe der kan klare det krav? Jeg måske hjælpe dig!

Et gammelt ordsprog siger at uhyggelige ting "ikke er for sarte øre" det er ikke sjovt at være plaget af allergi.

Derfor ER det her for
"sarte ører"

Mange af øreringene hos KEILBERG SMYKKER kan ændres en smule, sådan at jeg kan sætte ørekroge i kirurgisk stål på, sådan at sarte øre også kan tåle det.

Det vil sige at øreringene er lavet i sølv 925s, men ørekrogen er lavet af kirurgisk stål. Det der går gennem øret er af kirurgisk, det kan være en løsning for mange som ikke kan tåle sølv og guld.

Kirurgisk stå frigiver lige som titan absolut ingen nikkel fordi det er 100%helt rent. Det er muligt at lave smykker i titan, men det er en meget omstændig affære, derfor er der et meget begrænset udvalg af smykker i titan, men måske kirurgisk stål kan være en løsning for dig.

Se udvalget under Allergi Venlige Øreringe - øreringe for sarte øre! Hvis du ikke lige finder det noget du syntes, kan jeg sandsynligvis lave de "almindelige" sølvøreringe om til at kunne bruges med en allerigvenlig ørekrog. 

Har du en ide til hvordan, du gerne ville have et par Allergi Venlige Øreringe så kontakt mig endelig på e-mail, på Face book eller ring til mig på telefon 24 45 04 20


Prøver du dette, vil der altid være mulighed for at du returnere, og få pengene tilbage hvis du reagere negativt på det alligevel. Du skal bare gøre det inden for 28 dage.