De ting der giver mening i dit liv kan symboliseres med et enkelt ord eller en levesætning

Ord og sætninger der giver mening 

 

I den travle hverdag kan man komme til at glemme hvad der betyder noget - hvad der giver mening i livet.

Det er forskelligt hvad der giver mening for den enkelte og man kan ikke sige et det ene er bedre end andet - den enkelte må mærke efter og finde det helt rigtige for sig selv!

 

For mig personligt er det ordet frihed - frihed til at være mig selv, lige præcis sådan som jeg er!

 

Andre synes at nærvær er det vigtigste for dem og måske deres familie - et nærvær der ofte kan være svær at finde med alle de distraherende gadgets hjemmet er fyldt af.

Alle disse tanker fik mig til at tænke på at vi nogle gange mangler noget til at minde os om det vi synes giver mening og jeg lavede derfor et armbånd der giver de værdifulde ting i dit liv mening! Et lækkert kraftigt og rustikt armbånd som betyder noget! Se armbånd med mening her.
 

Ord/sætninger jeg holder af:

Det lille øjeblik
Count your blessings
Stjernestunder
Vær i øjeblikket
Simplicity
Harmonie

 

I armbåndet er indfældet lige præcis det ord der betyder noget for dig, uanset om du sætter mest pris på det lille øjeblik du oplever sammen med din kæreste, stjernestunder hvor du oplever noget fantastisk eller harmonie, i perioder hvor du føler at familie, job og fritid går op i en harmonisk højere enhed.

Jeg har selv fundet nogle ord jeg tror giver mening for mange, men hvis du har et ord eller en sætning der betyder ekstra meget for dig, kan jeg lave det armbånd der passer lige til dig. Kom ind i butikken eller skriv dit ord eller din sætning i kommentarfeltet hvis du bestiller armbåndet i min netbutik.