For besøgende

Latinerkvarteret i Købstaden

 

 

På få år har de små gader mellem Torvet og Havnen i Ringkøbing udviklet sig til en kreativ og levende bydel.

 

Du fornemmer det når du går fra det brostensbelagte Torv ned mod den lille idylliske Havn i Ringkøbing. Gaderne føles anderledes levende end de kendte hovedstrøg i provinsbyerne.

Her møder du menneskerne bag butikkerne – ildsjæle, der brænder for deres håndværk og for byens liv.

 

Atmosfæren i området er livlig, cafeerne ved Torvet og Havnen er fyldte, gaderne er snævre og brostensbelagte, hvilket danner de perfekte rammer for områdets små unikabutikker. Tag dig god tid og gå på opdagelse i en verden af Kunsthåndværk, brugskunst og beklædning.

 

 

Kunsthåndværker- og designmarked i Latinerkvarteret

Hen over sommeren rykker mange af områdets kunsthåndværkere og designere til Ringkøbing, til et af de populære Kunsthåndværkermarkeder. Vester Strandgade danner rammen for markedet, hvor du i ro og mag kan få en god snak med kunstnerne og se det spændende udvalg af kunsthåndværk, kunst og design.

Alt fra smykker til malerier og keramik finder du til kunsthåndværkermarkedet. Du kan også pejle dig ind på, hvilke kunstnere du gerne vil møde igen i deres værksteder og butikker i byen.

 

 

Fakta om Ringkøbings Latinerkvarter:

Ringkøbings Latinerkvarter er området omkring Grønnegade og Vester Strandgade, der begge strækker sig fra Torvet ned til Havnen. Her finder du et stort udvalg af unikabutikker med design, kunsthåndværk og kunst.