Handelsbetingelser

 

fælgende gælder kun for når du køber smykker, ikke for når du booker markedsdage - du bliver dog alligevel nødt til afkrydse feltet.

 

GENERELLE OPLYSNINGER

KEILBERG SMYKKER
V. Strandgade 6d
6950 Ringkøbing

Telefon: 24450420
Email:
info@keilbergsmykker.dk
CVR: 36331852

FRI FRAGT OG LEVERING

Må vi sende pakken til en pakkeshop nær dig, er der et fragtgebyr på kr 39,-.  Vil du have pakken leveret på din hjemmeadresse er der et fragt gebyr på kr 49,-.
Ved levering til Færøerne, Grønland og udlandet - beregnes forsendelse og afregnes særskilt
Forsendelserne sendes med PostNord eller DAO.

Levering

Normal leveringstid er 1-3 hverdage i Danmark og ca. 8 hverdage uden for Danmark.
Ved specialbestillinger kan der gå et par dage ekstra.
Bestiller du noget jeg ikke lige har i butikken, men skal lave til dig, kontakter jeg dig hvis jeg får brug for ekstra leveringstid.

Keilberg smykker kan ikke drages til ansvar for forsinkelser hos Post Danmark eller DAO.

I tilfælde af meget forsinkede (adskillige dage) eller decideret udeblevne leverancer, fremsender Keilberg smykker naturligvis en ny leverance uden beregning.

BETALING

Keilberg smykkermodtager betaling med Mastercard/Dankort/VISA-Dankort. Betaling vil først blive trukket på din konto, når varen afsendes.

Keilberg smykker krypterer alle dine kortoplysninger med den såkaldte SSL (Secure Socket Layer) protokol. Det betyder, at uvedkommende ikke kan aflæse dit kortnummer eller andre informationer under transaktionen med PBS.

 

FORTRYDELSESRET

Der er 30 dages returret på varerne, regnet fra den dag de modtages.

Hvis du vælger at fortryde et køb, skal du blot returnere varen samme stand og mængde som du modtog den.
Når varen er modtaget retur og godkendt, refunderes købsprisen til din konto indenfor få dage.

Omkostninger til returnering skal du selv afholde.
 

REKLEMATIONSRET

Keilberg smykker yder 2 års reklamationsret i henhold til købeloven, omfattende fabrikations- og materialefejl, der konstateres ved varens normale anvendelse.

Reklamationsretten dækker ikke fejl, skader eller slitage, direkte eller indirekte opstået som følge af forkert brug, ringe vedligeholdelse eller uheld.

Reklamation over fejl og mangler, som bør opdages ved sædvanlig undersøgelse af varen, skal meddeles Keilberg smykker indenfor rimelig tid. Varen kan efterfølgende returneres for reparation, ombytning eller efter aftale evt. kreditering. 

Reklamation og varereturnering
Ved fejl, mangler eller evt. udeblevne leverancer bedes henvendelse rettet til:


Keilberg Smykker
V. Strandgade 6d
6950 Ringkøbing 
tlf 2445 0420

Varereturnering foregår også til denne adresse.

Returnering kan også ske ved at nægte modtagelse eller aflevere varen personligt hos os.

Det er ikke et krav men ekspeditionen fremmes, hvis fyldestgørende informationer følger pakken - eksempelvis kopi af ordrebekræftelse, registreringsnummer og kontonummer for bankkonto hvortil refusion kan foregå, kopi af evt. forudgående korrespondance mv.

Personlige oplysninger

Ingen personlige oplysninger der registreres på Keilberg Smykker, bliver på noget tidspunkt overdraget, solgt eller gjort tilgængelige for tredjemand. Alle informationer opbevares på betryggende vis, og er kun tilgængelige for betroede medarbejdere hos Keilberg Smykker.

I forbindelse med evt. elektronisk betaling bruges en sikker krypteret metode gennem Webshopsystemet. Det er godkendt udbyder med godkendelse fra E-mærket.
Shopsystemet anvender såkaldte cookies til styring af indholdet i indkøbsvognen. En cookie er blot betegnelsen for en fil som gemmes på din egen PC. Det er desuden muligt at bede systemet gemme egne adresseoplysninger til næste besøg . Ønsker man på et senere tidspunkt at slette disse informationer, kan dette ske via browserindstillingerne. I Internet Explorer sker det eksempelvis via menuen "Funktioner" og menupunktet "Internetindstillinger".

Under et køb udbeder vi os navn, adresse, telefonnummer og emailadresse. Disse informationer bruges udelukkende til behandling af ordren. Informationerne transmitteres og lagres elektronisk på ukrypteret form, og gemmes i 5 år. Selve "kontrakten" (købsaftalen) lagres ikke hos Keilberg Smykker på en måde, så du senere kan logge dig ind og se/ændre status.

Desuden registrerer vi IP-adressen hvorfra evt. køb foretages. Informationen finder normalt ingen anvendelse, men kan bruges i en evt. politiefterforskning. Alle falske bestillinger politianmeldes!
Man kan desuden valgfrit få sin emailadresse optaget på en mailingliste hos Keilberg Smukker, således at man løbende modtager nyheder og anden information fra Keilberg Smykker. Denne service kan til enhver tid tilmeldes og frameldes som man ønsker.

Jvf. persondataloven oplyser vi på forespørgsel om registrerede oplysninger og på baggrund af evt. indsigelser foretager vi sletning i det omfang det ønskes.

 

GAVEKORT

Gavekort er gyldigt i tre år.
Gavekortet kan bruges til køb af smykker hos 

KEILBERG SMYKKER
V. strandgade 6d
6950 Ringkøbing

eller til køb på 

www.keilbergsmykker.dk