Info efterårs/jule hytter på Torvet

Kunsthåndværk på Torvet i Ringkøbing fra uge 41 frem til og med december

 

Vi planlægger at opstille små huse/hytter på Torvet hele efteråret, disse fordeles efter først til mølle princippet. Der er strøm i alle huse/hytterne, ligesom der er mulighed for varme.

 

I December månded har julerelateret salgsvarer fortrinsret.

 

Vi har Tombolahuset, det måler ca 2 meter i diameter og man kan åbne alle vinduer. Man kan også sætte borde uden for huset. 

Priser

1 dag til 400 kr 

3 sammenhængende dage til 800 kr

en uge 6 dage man-lørdag 1200,-

 

 

 

To hytter som måler 4 x 2 meter - der er borde i hytten, man må også gerne sætte borde uden for hytten sådan at anden handel kan fungere.

Priser

1 dag til 400 kr 

3 sammenhængende dage til 800 kr

en uge 6 dage man-lørdag 1200,-

 

Du bestiller din efterårsbutik her ->> book din stand

Har du været med før og er der plads, kan du regne med igen at være med. Er det første gang du skal med, beder vi dig udfylde og sende ansøgningen som du finder her.

 

Medbring selv alt det du skal bruge til din opstilling, og gør en indsats for at lave en flot butik.

 

Næsten alt kan lade sig gøre og vi er meget flexible, men din "butik" skal være indbydende og pæn, sådan at vi kan være stolte af gadebilledet.

 

Det er et krav at I medbringer håndsprit, som I kan tilbyde jeres kunder. Bed kunden spritte hænder FØR de kikker på jeres varer.

 

Det er vigtig at I tager ansvar for at jeres stand ikke bliver en smittekilde.

 

Når vi sender dig din faktura og du har betalt, er du sikret dig din plads på markedet. Er dagen overbooket får du besked.

 

Du medbringer selv alt hvad du har brug for af borde, stole og udstillingsmateriale.

 

Praktiske informationer

Du kan stille op mellem kl. 8.00 -10.00

 

Åbningstiden er hverdage 10.00-17.00 Lørdage 10.00-14.,00 December har lidt andre åbningstider, se Ringkøbing handelsforening side.

 

Jeg er først i butikken fra kl 10.00, derfor skal du selv finde din plads ud fra kortet du finder her ->> Kort numre på Hytter/huse (der kommer nyt)

 

Du får anvist din plads via e-mail senest hver søndag eller via vores side på facebook Udstiller gruppe for Kunsthåndværkermarkeder i Ringkøbing

 

Er du i tvivl om noget i løbet af dagen henvender du dig hos:

Keilberg Smykker

V. Strandgade 6d

6950 Ringkøbing

Tlf. 2445 0420

 

Vær også med på vores offentlige face book side Kunsthåndværkermarked Ringkøbing 

 

Sender du lidt tekst og billeder samt tidsrum du er i gaderne til kunstogdesign@keilbergsmykker.dk, poster jeg det på siden. Del også siden med dine venner, så vi får flere der følger os. 

 

Gør hvad du kan for at være færdig til kl. 10.00.    Ligesom vi naturligvis forventer at alle bliver helt til kl. 17.00 (14.00)

 

Du kan læsse af og på, direkte på Torvet  – tag hensyn til hinanden når I læsser af og på, sådan at I kan komme rundt.

 

Læs af så hurtig som muligt og parker så bilen. (parker IKKE bilen i gaden!)

 

Du kan parkere din bil gratis på Havnen eller ved Super Brugsen, parkeringspladserne som man køre ned ad en lille rampe, er uden tidsbegrænsning. Her går du direkte ud i Vester Strandgade, gennem porten ved Ringkøbing Sushi.

 

Toiletter finder du på havnen og midt i byen bag Vaffelboden. Jeg er klar over at det kan være svært at forlade boden, men håber I kan hjælpe hinanden.

 

Det er et krav at du gør noget ud af din bod, gør den indbydende, hav dug på bordet og gem grimme opbevaringskasser af vejen. Det er vigtig for os at vi har pæne boder som byder vores gæster velkomne, det skal være mere lækkert end et bagagerumsmarked.

 

Håber at I alle er enige om det, at ingen syntes vi så er for ”fine”. Er det et lækkert marked rygtes det og der kommer flere mennesker.

 

Bliver du forhindret i at deltage, bedes du melde afbud så hurtig som muligt, så vi ikke har tomme huse. 

 

Tilmeldingen er bindende.

Der er desværre ikke mulighed for at deltagergebyret tilbagebetales i tilfælde af afbud midt i sæsonen. Dog kan der ske en tilbagebetaling hvis man melder afbud på alle bestilte dage senest 4 uger før første markedsdag.

 

Hyg jer med hinanden, brug netværket - og del med hinanden

Kærlige hilsner

Lone