Materialer og overfalder på KEILBERG SMYKKER

KEILBERG SMYKKER fremstiller smykker i ædelmetal og naturmaterialer, på eget værksted i Ringkøbing.

 

 

Blank sølv (hvid) er sådan at vi oftest kender sølv – med den overflade vil smykket løbe an, hvis det ligger længe uden at blive brugt, hvilket betyder at det bliver sort. Det er fordi luften får i forbindelse med sølv – det kan pudses op igen, med et sølvpudse middel, eller sølvpudseklud, smykket får igen sin hvide blanke sølvfarve.

 

Oxideret sølv - er sølv som er blevet behandlet med oxid, hvilket giver en sort overflade. Denne overflade se meget i modebilledet lige nu. Denne overflade slides også i brug, og kan lige som matteringen gentages.

 

Matteret hvid sølv– er en overflade hvor sølvet er kradset op og man får en lidt ru overflade. Overfalde slides blank i brug, specielt ringe hvor der er stor kontakt til andre overflader som slider matteringen blank. Den ru overflade kan genskabes ved at matteringen foretages igen enten hos Keilberg Smykker eller hos en guldsmed. Den matterede overflade løber også an og kan pudses - her skal man dog være opmærksom på at polere man for meget, slides den ru overflade.

 

Kobber har de samme egenskaber som sølv. Kobber løber an hurtigere end sølv og får et lækkert rustikt udtryk, men kan og pudses op igen, med et pudsemiddel.

Det kobber jeg bruger er kobber, som er beregnet til smykkefremstilling. Hos nogen kan der dog forekomme en afsmitning, ofte oxideret jeg smykkerne - oxideringen er med til forhindre afsmidtning, indtil denne sliddes af.

 

Vi er alle forskellige og udskiller forskellige stoffer, alt efter hvor meget man sveder osv. Derfor kan det jeg ikke garantere at det ikke kan forekomme.

 

Jeg kan derimod tilbyde at hvis du ikke tilfreds med ringen p.g.a. ovennævnte eller andet, bytter jeg den inden for 30 dage - også selvom du jo har brugt dem.
 

 

 

Alle materialer er omhyggeligt udvalgt.

 

Smykkerne er fremstillet i sterlingsølv 925s, 8 kt guld eller kobber. Som effekter bruges bronzekugler eller guldkugler i 8 kt. 333.


Alle ædelmetaller er nikkelfri.


KEILBERG SMYKKER følger naturligvis den danske lovgivning vedr. mærkning af ædelmetaller.

Alle perle i KEILBERG SMYKKER er ægte ferskvandsperler som nøje er udvalgt, ligesom alle smykkesten er ægte og naturlige sten.

Læderet i KEILBERG SMYKKER er af fin kvalitet. Vær dog opmærksom på at læderet kan få sølvet til at løbe an, hvis det ligger fugtigt sammen med smykket. I brug er der ingen problemer. Læderet vil også optage sved mv - og holder ikke evigt - en skosværte kan dog tit friske et lædersmykke op.