Udendørs sommerbutikker

Kære kunsthåndværker

 

 

Vi har Kunsthåndværk i Ringkøbing fra uge 28 - 34 - hele ugen. Vi tilbyder boder på Torvet, Vester Strandgade og på Havnen

 

Vi har to hytter på 4m2 på Havnen og en på Torvet, man kan leje for en uge af gangen. Hytterne kan aflåses. Pris for en uge 1500,-

 

Derudover tilbyder vi standpladser på 3x2 m i Vester Strandgade samt 3x3 m standpladser på Torvet og Havnen.

 

Pris 300,- pr dag/1200,- pr uge.  På Havnen kan man medbringe egen pavilion. 

 

Der vil være mulihed for at udstille hele ugen, men vi vil have focus på mandagene hvor vi afspærrer V. Strandgade . 

 

Har du været med før og er der plads, kan du regne med igen at være med - er det første gang du skal med, beder vi dig sende sende udfylde og sende ansøgningen som du finder her.

 

Når vi sender dig din faktura og du har betalt, er du sikret dig din plads på markedet.

 

Søndagen før, du skal være med får du besked på på facebookgruppen hvilken standplads du får.

 

Facebookgruppe: Udstiller gruppe for Kunsthåndværkermarked i Ringkøbing

 

Er dagen overbooket får du besked.

 

Du medbringer selv alt hvad du har brug for af borde, stole og udstillingsmateriale.

 

For at logistikken går op, kan du ikke ønske placering, gade eller hvor du gerne vil stå. Boderne bliver fordelt alt efter tilmeldinger og primært efter først til mølle princip. 

Du bestiller din sommerbod her ->> book din stand

 

 

Har du været med før og er der plads, kan du regne med igen at være med. Er det første gang du skal med, beder vi dig udfylde og sende ansøgningen som du finder her.

 

 

Opstilling af boderne bliver meget spredt for ikke at folk stimler sammen, vær opmærksom på at at folk ikke står for tæt.

 

Medbring selv alt det du skal bruge til din opstilling, og gør en indsats for at lave en flot stand.

 

Næsten alt kan lade sig gøre og vi er meget flexible, men din "butik" skal være indbydende og pæn, sådan at vi kan være stolte af gadebilledet.

 

Det er et krav at I medbringer håndsprit, som I kan tilbyde jeres kunder. Bed kunden spritte hænder FØR de kikker på jeres varer.

 

Det er vigtig at I tager ansvar for at jeres stand ikke bliver en smittekilde.

 

Når vi sender dig din faktura og du har betalt, er du sikret dig din plads på markedet. Er dagen overbooket får du besked.

 

 

Du medbringer selv alt hvad du har brug for af borde, stole og udstillingsmateriale.

 

 

For at logistikken går op, kan du ikke ønske placering, gade eller hvor du gerne vil stå. Boderne bliver fordelt alt efter tilmeldinger og primært efter først til mølle princip. 

 

 

 

Praktiske informationer

Du kan stille op i gaderne mellem kl. 8.00 -10.00

 

Åbningstiden er hverdage 10.00-17.00 Lørdage 10.00-14.,00

 

 

Jeg er først i butikken fra kl 10.00, derfor skal du selv finde din plads ud fra kortet du finder her ->> Kort med placering af Sommerbutikker i Latinerkvarteret

 

 

Du får anvist din plads via e-mail senest hver søndag eller via vores side på facebook Udstiller gruppe for Kunsthåndværkermarkeder i Ringkøbing

 

 

Er du i tvivl om noget i løbet af dagen henvender du dig hos:

Keilberg Smykker

V. Strandgade 6d

6950 Ringkøbing

Tlf. 2445 0420

 

Vær også med på vores offentlige face book side Kunsthåndværkermarked Ringkøbing 

 

 

Sender du lidt tekst og billeder samt tidsrum du er i gaderne til kunstogdesign@keilbergsmykker.dk, poster jeg det på siden. Del også siden med dine venner, så vi får flere der følger os. 

 

 

Gør hvad du kan for at være færdig til kl. 10.00.    Ligesom vi naturligvis forventer at alle bliver helt til kl. 17.00 (14.00)

 

 

Du kan læsse af og på, direkte i gaden på standpladsen – tag hensyn til hinanden når I læsser af og på, sådan at I kan komme rundt.

 

Læs af så hurtig som muligt og parker så bilen. (parker IKKE bilen i gaden!)

 

 

Du kan parkere din bil gratis på Havnen eller ved Super Brugsen, parkeringspladserne som man køre ned ad en lille rampe, er uden tidsbegrænsning. Her går du direkte ud i Vester Strandgade, gennem porten ved Ringkøbing Sushi.

 

Toiletter finder du på havnen og midt i byen bag Vaffelboden. Jeg er klar over at det kan være svært at forlade boden, men det er det bedste vi kan og alternativet er ingenting.

 

 

Det er et krav at du gør noget ud af din bod, gør den indbydende, hav dug på bordet og gem grimme opbevaringskasser af vejen. Det er vigtig for os at vi har pæne boder som byder vores gæster velkomne, det skal være mere lækkert end et bagagerumsmarked.

 

Håber at I alle er enige om det, at ingen syntes vi så er for ”fine”. Er det et lækkert marked rygtes det og der kommer flere mennesker.

 

Bliver du forhindret i at deltage, bedes du melde afbud så hurtig som muligt, så vi ikke har tomme stande rundt i gaderne. Ønsker du pengene tilbage eller flytte dage skal de ske 14 dage før, alternativt kan vi ikke tilbyde pengene retur.

 

 

Hyg jer med hinanden, brug netværket - og del med hinanden

 

Kærlige hilsner

Lone