Praktiske informationer til udstillerer

Har du været med før og er der plads, kan du regne med igen at være med - er det første gang du skal med, beder vi dig sende sende udfylde og sende ansøgningen som du finder her.

 

Du kan booke din stand her ->>>>>

 

Når vi sender dig din faktura og du har betalt er du sikret din plads på markedet. Er dagen overbooket får du besked med det samme.

Du medbringer selv alt hvad du har brug for af borde, stole og udstillingsmateriale.

Har du specielle ønsker til din stand, vil du gerne stå ved siden af en bestemt eller har du brug for strøm, så skriv det til sidst i kommentarfeltet ved afslutning af ordren.

Har du pavillon med, kommer du til at stå oppe ved Hotellet og Torvet, altså ikke i gaden. V. Strandgade er ikke stor nok at der kan opstilles pavilloner (skriv også i kommentarfeltet om du vil stå, så du kan have pavillion.

For dit stand gebyr får du en stand med 3 m facade,  gratis te og kaffe hele dage, en morgenkage og frokost (dog ikke frokost lørdage).

 

Hvert år giver vi Red barnet og G-faktor et beløb som tak for deres hjælp på dagen.

Praktiske informationer

 

Mandage

Stilles op i gaden mellem kl. 8.00 -10.00 - Åbningstiden er 10.00-17.30

Lørdage

Stilles op i gaden mellem kl. 8.00 -10.00 - Åbningstiden er 10.00-14.00(15.00)

Torsdag ifb med Open by Nigth

Stilles op i gaden mellem kl. 11.00 -13.00 - Åbningstiden er 13.00-20.00

 

Når du kommer, er jeg i gade og tager imod dig.

Jeg anviser dig din plads, som senest dagen før sendes til dig som e-mail og ligges på book gruppenj: Udstillere for Kunsthåndværk og designmarked i Ringkøbing, Pladserne skifter fra gang til gang, så markedet fremstår nyt hver gang og alle kommer til prøve forskellige pladser.

 

Er du i tvivl om noget i løbet af dagen henvender du dig hos:

Keilberg Smykker

V. Strandgade 6d

6950 Ringkøbing

Tlf. 2445 0420

Vær også med på vores offentlige face book side Kunsthåndværk og designmarked i Ringkøbing del gerne gerne denne side i dit netværk.

Du er velkommen til selv at ligge noget på siden og gøre reklame for lige netop dit produkt. Del også siden med dine venner, så vi får flere der følger os. 

 

Forplejning

Hele dagen hver gang er der gratis kaffe og te, som kan hentes hos G-faktor 

 

Mandag

Kl. 10.00 Serveres kaffe og kanelkage på din stand.

Kl. 13.00 Serveres en let frokost på din stand.

Kl. 15.00 Kan hentes en eftermiddags snack i Turistoasen ved G-faktor

 

Tordag

Kl. 15.00 Kan hentes en eftermiddags snack i Turistoasen ved G-faktor

Kl. 13.00 Serveres en lækker frokost på din stand.

 

Lørdag

Kl. 10.00 Serveres kaffe og kanelkage på din stand til alle på standen.

 

Der følger fuld forplejning med til en person pr bod, er man flere kan man mandag og torsdag bestille en ekstra forplejning hele dagen pris kr. 95,-.

Bestil ekstra forplejning her ->>>>>>

 

Gør hvad du kan for at være færdig til kl. 10.00. Ligesom vi naturligvis forventer at alle bliver helt til kl. 17.30 (14.00 og 15.00 om lørdagen) (Torsdag 13.00 - 20.00)

Du kan læsse af og på, direkte i gaden på standpladsen – tag hensyn til hinanden når I læsser af og på, sådan at I kan komme rundt. Læs af så hurtig som muligt og parker så bilen, vi er mange der skal til på samme tid.

Du kan parkere din bil gratis ved Super Brugsen, parkeringspladserne som man køre ned ad en lille rampe, er uden tidsbegrænsning. Her går du direkte ud i Vester Strandgade, gennem porten ved Ringkøbing Sushi.

 

Hos G-faktor kan man låne toilet, ligesom det er her du henter din kaffe eller te, som er gratis for alle boder hele dagen.

 

Det er et krav at du gør noget ud af din bod, gør den indbydende, brug dug på bordet og gem grimme opbevaringskasser af vejen. Det er vigtig for os at vi har pæne boder som byder vores gæster velkomne, det skal være lidt mere lækkert end et bagagerumsmarked. Håber at I alle er enige om det, at ingen syntes vi så er for ”fine”. Er det et lækkert marked rygtes det og der kommer flere mennesker.

 

Desværre er V. Strandgade for smal til at vi kan stille pavilloner op i gaden. Vil man gerne have pavillon med, er det muligt oppe ved Torvet, som ikke rigtig er en del af markedet.

 

Regnvejr!

Bliver det regnvejr stiller vi kun boder op i den ene side af gade, og du vil da have mulighed for at stille din pavillon op. I tilfælde af regnvejr, stiller vi op løbende som folk kommer, og anviste standpladser gælder ikke. Vi gør det på den måde, for at undgå huller i markedet, da der altid kommer afbud ved regnvejr.

På vores face book side informeres ud senest søndag aften om hvordan vi stiller op.

Hyg jer med hinanden, brug netværket - og del med hinanden

 

Kærlig hilsen

Lone