Allergivenlige øreringe

Kan du kun tåle titan og kirurgisk stål kan vi højest sandsynlig hjælpe dig.

Mange af øreringene hos Keilberg Smykker kan ændres en smule, sådan at jeg kan sætte ørekroge i kirurgisk stål på, sådan at sarte øre også kan tåle det.

Det vil sige at øreringene er lavet i sølv 925s, men ørekrogen er lavet af kirurgisk stål. Det der går gennem øret er af kirurgisk, det kan være en løsning for mange som ikke kan tåle sølv og guld.

Kirurgisk stål frigiver lige som titan absolut ingen nikkel fordi det er 100% rent. Det er muligt at lave smykker i titan, men det er en meget anstændig proces. Derfor er der et meget begrænset udvalg af smykker i titan, men måske kirurgisk stål kan være en løsning for dig.

Hvis du ikke lige finder noget du syntes om på hjemmesiden, kan jeg sandsynligvis lave de "almindelige" sølvøreringe om til at kunne bruges med en allergivenlig ørekrog. 

Har du en ide til hvordan, du gerne ville have et par Allergi Venlige Øreringe til at se ud så kontakt mig endelig på e-mail, på Facebook eller ring til mig på telefon 24 45 04 20.

Det vil hos Keilberg Smykker altid være mulighed for at du returnere, og få pengene tilbage, hvis du reagere negativt og får allergi af smykket. Du skal bare gøre det inden for 30 dage.