Unika smykke

Alle smykker i min butik, er håndlavet unika smykker.


Produceret fra min værksted og butik i hjertet af Ringkøbing. Hvert smykke er unika og får sit eget drej og sving - dog med samme rustikke udtryk.

I min butik er jeg absolut den bedste udgave af mig selv,  jeg er i harmoni med kreativitet, metallet, stenene og perlerne. Når jeg  udtrykker mig kreativ gennem mine smykker, går alting op i en højere enhed.

Jeg er passioneret smykkedesigner, iværksætter og fotograf - her i min lille butik og værksted går alt det op i en højere enhed.

Når jeg sidder ved mit værkstedsbord

...har jeg det nogen gange som om metallet bare lader sig forme - jeg er i flow. Hvert smykke lader sig forme og hver gang forskelligt. Jeg forsøger nogen gange at lave noget helt ens, men mine hænder vil lige lave et andet lille drej eller at smykket får en kugle mere end den første.

Det er det der giver det unikke og helt specielle.

 

 

 

Jeg laver smykker specielt til dig og gerne sammen med dig efter netop dine ønsker.


Efterhånden laver jeg flere og flere smykker på bestilling, udtrykket er rustikt - men lavet helt specielt efter kundens ønske. 

Her har jeg lavet en ring i kobber med en pink safir fattet i guld - helt specielt efter kundens ønske, som havde en super skøn historie der gik tilbage i tiden.


Jeg bruger primært hovedsagelig danske leverandøre hvilket giver mig tryghed for at ægtheden er i orden.

Blandt andet bruger jeg rigtig meget Ravstedhus.