Handelsbetingelser

 

Følgende gælder for køb af smykker på hjemmesiden.

Når du booker standplads til kunsthåndværkermarkedet, skal du også afkrydse feltet.

 

GENERELLE OPLYSNINGER

Keilberg Smykker

Vester Strandgade 6d

6950 Ringkøbing

 

Telefon: 24450420

Email: info@keilbergsmykker.dk

CVR: 36331852

 

FORSENDELSE OG LEVERING 

HVAD KOSTER FRAGTEN?

Keilberg Smykker sørger for levering med GLS (medmindre andet angives) til en modtager i Danmark. Levering sker til pakkeshop eller på den leverings adresse, du har oplyst ved bestilling. Du bestemmer selv når du bestiller.

Forsendelsesomkostninger ved levering i Danmark er 49 DKK til pakkeshop og 59 DKK til din hjemmeadresse. Vi tilbyder fri fragt på alle ordrer over 1000 DKK.

Ved levering til Færøerne, Grønland og udlandet - beregnes forsendelse og afregnes særskilt.

 

HVORNÅR KOMMER MIN FORSENDELSE?

Du kan forvente at modtage din bestilling inden for 2-4 hverdage, når vi har varen på lager og ca. 8 hverdage udenfor Danmark.

Ved specialbestillinger kan der gå et par dage ekstra. Bestiller du noget jeg ikke lige har i butikken, men skal lave til dig, kontakter jeg dig hvis jeg får brug for ekstra leveringstid.

Keilberg smykker kan ikke drages til ansvar for forsinkelser hos fragtselskaberne.

I tilfælde af meget forsinkede (adskillige dage) eller decideret udeblevne leverancer, fremsender Keilberg smykker naturligvis en ny leverance uden beregning.

 

BETALING

Betaling vil først blive trukket på din konto, når varen afsendes.

Keilberg smykker krypterer alle dine kort oplysninger med den såkaldte SSL (Secure Socket Layer) protokol. Det betyder, at uvedkommende ikke kan aflæse dit kortnummer eller andre informationer under transaktionen.

På siden kan du betale med Visa kort, Dankort, Mobilpay, PayPall, Discover.

 

OMBYTNING OG RETURREGLER

FORTRYDELSESRET

Når du handler hos Keilberg Smykker, kan du altid bytte dit købte smykke.

Der er 30 dages returret på varerne, regnet fra den dag de modtages.

Du kan bytte til en anden størrelse eller til et andet smykke.

Ønsker du slet ikke smykket alligevel - giver vi også pengene tilbage for smykket.

Dette gælder både hvis du handler på webshoppen og i butikken.

Hvis du vælger at fortryde et køb, skal du blot returnere varen i samme stand og mængde som du modtog den.

Når varen er modtaget retur og godkendt, refunderes købsprisen til din konto indenfor få dage.

VARERETUNERING

Send smykket retur med Post Nord eller GLS.

Vi tilbyder desværre ikke returlabels. Omkostninger til returnering skal du selv afholde.

Send det venligst direkte til butikken på følgende adresse (ikke til pakkeshop):

Keilberg Smykker

V. Strandgade 6d

6950 Ringkøbing  

 

VIGTIGT

Vedlæg venligst en seddel i pakken, hvorpå du skriver:

  • Dit navn og adresse, mobil nummer og e-mail adresse
  • Skriv om varen ønskes byttet til anden størrelse? Eller byttet til en anden vare?
  • Ønskes pengene retur - bedes du ligge en kopi af faktura fra webshoppen eller bonen.

Er der noget du er i tvivl om noget, er du altid velkommen til at skrive på info@keilbergsmykker.dk eller ringe på 24450420

Du er også meget velkommen til  komme forbi i butikken, så vi kan få en snak om hvad du ønsker istedet. 

 

REKLEMATIONSRET

Keilberg smykker yder 2 års reklamationsret i henhold til købeloven, omfattende fabrikations- og materialefejl, der konstateres ved varens normale anvendelse.

Reklamationsretten dækker ikke fejl, skader eller slitage, direkte eller indirekte opstået som følge af forkert brug, ringe vedligeholdelse eller uheld.

Reklamation over fejl og mangler, som bør opdages ved sædvanlig undersøgelse af varen, skal meddeles Keilberg smykker indenfor rimelig tid. Varen kan efterfølgende returneres for reparation, ombytning eller efter aftale evt. kreditering.

 

 

PERSONDATAPOLITIK

PERSONLIGE OPLYSNINGER

Ingen personlige oplysninger der registreres på Keilberg Smykker, bliver på noget tidspunkt overdraget, solgt eller gjort tilgængelige for tredjemand. Alle informationer opbevares på betryggende vis, og er kun tilgængelige for betroede medarbejdere hos Keilberg Smykker.

I forbindelse med evt. elektronisk betaling bruges en sikker krypteret metode gennem Webshopsystemet. Det er godkendt udbyder med godkendelse fra E-mærket.

Shopsystemet anvender såkaldte cookies til styring af indholdet i indkøbsvognen. En cookie er blot betegnelsen for en fil som gemmes på din egen PC. Det er desuden muligt at bede systemet gemme egne adresse oplysninger til næste besøg. Ønsker man på et senere tidspunkt at slette disse informationer, kan dette ske via browserindstillingerne. I Internet Explorer sker det f.eks. via menuen "Funktioner" og menupunktet "Internetindstillinger".

Under et køb udbeder vi os navn, adresse, telefonnummer og e-mailadresse. Disse informationer bruges udelukkende til behandling af ordren. Informationerne transmitteres og lagres elektronisk på ukrypteret form, og gemmes i 5 år. Selve "kontrakten" (købsaftalen) lagres ikke hos Keilberg Smykker på en måde, så du senere kan logge dig ind og se/ændre status.

Desuden registrerer vi IP-adressen hvorfra evt. køb foretages. Informationen finder normalt ingen anvendelse, men kan bruges i en evt. politiefterforskning. Alle falske bestillinger politianmeldes!

Man kan desuden valgfrit få sin e-mailadresse optaget på en mailingliste hos Keilberg Smukker, således at man løbende modtager nyheder og anden information fra Keilberg Smykker. Denne service kan til enhver tid tilmeldes og frameldes som man ønsker.

Jvf. persondataloven oplyser vi på forespørgsel om registrerede oplysninger og på baggrund af evt. indsigelser foretager vi sletning i det omfang det ønskes.

 

GAVEKORT

Gavekort er gyldigt i tre år. Gavekortet kan bruges til køb af smykker hos:

KEILBERG SMYKKER

Vester Strandgade 6d

6950 Ringkøbing

eller til køb på www.keilbergsmykker.dk