Smykkedesigner - Lone Keilberg

 

"Jeg elsker i samarbejde med dig som kunde at udvikle netop det smykke du drømmer om. At se din glæde og tilfredshed med dit nye smykke giver mig altid stor glæde, energi og inspiration."

 

Lidt om mig

Jeg har bare altid været kreativ, men havde i mine unge år ambitioner om at arbejde med salg og indkøb.

Det var derfor salget og det merkantile jeg uddannede mig inden for. I mange år kørte jeg som sælger, for flere forskellige danske smykkebrands. Jeg besøgte rigtig mange smykkebutikker og fik et stort indblik i hvordan en god smykkebutik fungerede og hvad der var vigtig for kunden.

I mine jobs som sælger, blandede jeg mig tit i smykke design og arbejdede ofte sammen med guldsmeden. I alle mine år som sælger, lavede jeg altid smykker i min fritid. Som ung så jeg ikke altid selv min kreativitet, først i slutningen af 40’erne og efter en skilsmisse begyndte jeg at værdsatte min egen kreativitet.

 

En opsigelse – min chance

Startskuddet til min egen forretning skete, da jeg i 2014 blev sagt op i mit salgsjob. I starten tror jeg bare, det er et nyt sælgerjob, jeg skal have, men tingene former sig heldigvis anderledes og jeg finder ud af, at jeg bare må udforske guldsmedefaget nærmere.

 Jeg bliver mere og mere forelsket i at skabe og designe smykker og i 2015 beslutter jeg at åbne min egen webshop og allerede året efter åbner jeg værksted og butik i hjertet af Ringkøbing. Her laver vi alle vores smykker selv.

 

Min stil – min butik – min oase

Min stil er anderledes, rustik, upoleret og håndlavet, hvilket falder i rigtig manges smag. Butikken udvikler sig hele tiden, og jeg elsker mit job som smykkedesigner.

Mit værksted og butik er en lille oase af kreativitet og positiv energi, som jeg bare elsker at være i. Så kik forbi næste gang du er i Ringkøbing.

 

Lad os skabe sammen

I dag værdsætter jeg min kreativitet og elsker at skabe nye smykker i samarbejde med vores fantastiske kunder.

Ring eller kom forbi butikken i Ringkøbing og lad os sammen finde ud af, hvordan dit drømmesmykke skal se ud.

 

Kærlig hilsen

Lone