Find den rigtige størrelse på din nye ring eller armbånd

Dit nye smykke skal passe perfekt til dig og derfor er det vigtig at du får den rigtige størrelse. Vær derfor omhyggelig når du finder din størrelse. Viser det sig at størrelsen er forkert bytter vi naturligvis, men er den perfekt første gang - sparrer du en tur på posthuset.

Et Keilberg Smykke er et håndlavet smykke i ægte metaller, sten og perler. Når du har fundet det rigtige smykke er det vigtig at størrelsen passer, jeg kan lave lige præcis din størrelse – både den helt lille og den helt store.


Ringstørrelse

Den bedste måde at finde frem til din ringstørrelse er selvfølgelig, hvis du har en anden ring, der passer dig perfekt, som du kan måle diameteren af. Diameteren kan du måle med en lineal eller skydelære.

 Du kan også måle den udvendige omkreds af din finger ved hjælp af et stykke papir du klipper i den brede du ønsker ringen skal have. Hvis omkredsen af din finger eksempelvis måler 5,7 cm eller 57 mm, vil den rette ringstørrelse være en størrelse 57.

Vær opmærksom på, at dine fingre kan ændre størrelse i løbet af en dag, alt efter om de er varme eller kolde, så forsøg at måle ringstørrelsen, når dine fingre har en nogenlunde almindelige temperatur.

Armbånds størrelse

Find din armbånds størrelse ved, at tage en lædersnor, en ledning, en strimmel papir eller noget tilsvarende, der ligner armbåndet i tykkelsen. Du vikler det omkring dit håndled, så tæt som du ønsker dit nye armbånd skal sidde. Vær opmærksom på, det ikke bliver for stramt. Mål længde af hele snoren og bestil dit nye armbånd i den længde.

Skal armbåndet vikles rundt om håndledet flere gange, vikler du bare rundt flere gange og måler den fulde længde, som er den du bestiller.

Er længde ikke mulig at bestille, skriver du bare den længde du ønsker i kommentar feltet når du afslutter ordren.